top of page

KADİRLİ TAKSİ HİZMETLERİMİZ

Kadirli Taksi olarak 7/24 acil taksi ihtiyaçlarınızı konfor ve güven ile siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam etmekteyiz. Amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

 

Yaptığı teknolojik yatırımlar ile sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir. 

 

Kadirli'nin her bölgesinden 7/24 taksi çağırabilirsiniz. Tüm bölgelere hizmet vermekteyiz.
Covid-19 döneminde taksimiz sürekli dezenfekte edilmekte ve müşterilerimiz için güvenilir bir ortam sağlamaktayız.
Taksi çağrınızdan çok kısa sürede yanınızda olabilmekteyiz.

KADİRLİ TAKSİ DURAĞI

Uzun yılları aşkın bir süredir Kadirli Taksi olarak hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Kadirli'de durağımızdan taksi hizmeti sağlıyoruz. Sizi Kadirli genelinde gitmek istediğiniz yere rahat ve güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Hizmetlerimiz arasında kısa ve uzun mesafeli yolculuklar, vip taşımacılık, özel günler, hava limanı taşımacılığı, alışveriş gezileri yer alıyor. Tüm ücret tarifelerinde başka hiçbir yerde daha uygun bir fiyat bulamayacağınız, güvenilir bir seyahat imkanı sunuyoruz. Hizmetlerimiz haftanın 7 günü 24 saat mevcuttur. Şoförlerimiz kibar ve güler yüzlü, yılların verdiği tecrübeye sahip kişilerdir. Araçlarımızda her zaman temiz, konforlu ve en yüksek standartlarda tutulur.

bottom of page